3305 Development
Cloud Screen - Cloudscreen.nl - Part 3 development Cloud Screen Editor

2019 was een test jaar om alle bugs eruit te krijgen. Dit was ons ook gelukt en ons product was 100% werkend.
Dus de volgende stap was een live test bij 1 van onze klanten. Wij hebben ons product een half jaar laten draaien zonder al te veel problemen. Toch kwamen er nog wat puntjes naar voren die we natuurlijk hebben opgelost.

2020 zou het jaar van ons moeten worden, tenminste dat dachten wij was het niet zo dat een klein microscopisch beestje genaamd Corona de wereld op zijn kop zetten. Bedrijven moesten sluiten waardoor de vraag naar narrowcasting naar praktisch 0 ging en hierdoor konden wij dus ons product niet echt meer promoten.
Wat nu… We dachten laten we onze editor verder door ontwikkelen. Nog gebruiksvriendelijker en met nog meer opties / extra’s. Want ja we hadden de tijd nu en vonden het zonde om deze dan niet optimaal te benutten.

Enkele extra aanpassingen in de editor
- Complete stijl is veranderd.
- Optie voor Multi-screen (meerdere schermen)
- Extra opties toegevoegd
- Back-up optie (je kan je stream nu back-uppen)

En nog tal van andere opties die zijn aangepast of toegevoegd. Wij blijven door ontwikkelen en input vanuit jullie is altijd welkom. Stuur een mail naar support@cloudscreen.nl met al uw ideeën.
Verder willen wij onze nieuwe klanten die het toch aandurfde in deze roerige tijd heel erg bedanken voor het vertrouwen.

Op naar 2021...
Blijf gezond en houd goede moed.

Team Cloud Screen.